Jadłospis

Propozycja menu weselnego

POWITANIE

  • Chlebem i solą
  • Lampka szampana serwowana przez kelnerów

DANIE GŁÓWNE PODAWANE W WAZACH I NA PÓŁMISKACH

  • Rosół z makaronem
  • Krem z grzybów leśnych z łazankami
  • Krem pieczarkowy z ptysiem
  • Ziemniaki
  • Kluski śląskie
  • Ziemniaki zapiekane
  • Filet z kurczaka
  • Rolada w sosie
  • Schab po sztygarsku
  • Filet z kurczaka z pieczarkami
  • De volaile
  • Surówka z kapusty czerwonej, pekińskiej, białej
  • Surówka grecka z serem feta i oliwkami
  • Buraki czerwone
  • Surówka z marchwi i jabłka

DANIA GORĄCE SERWOWANE PRZEZ KELNERÓW

  • Krokiety z barszczem
  • Udka z frytkami i surówką
  • Szaszłyk z kaszą i pieczarkami
  • Golonko z żurkiem
  • Żurek z białą kiełbasą
  • Flaczki
  • Strogonow
  • Bigos
  • Paszteciki z barszczem
  • Karczek z sosem i frytkami
  • Zawijaniec schabowy faszerowany grzybami i kapustą

ZIMNA PŁYTA SERWOWANA NA PÓŁMISKACH

  • Szynka, polędwica, baleron
  • Schab pieczony
  • Karczek pieczony
  • Salami
  • Kabanosy
  • Kurczak faszerowany
  • Śledzie w oleju, po grecku, w buraczkach, w mandarynkach
  • Jaja faszerowane, w majonezie
  • Szynka faszerowana w galarecie
  • Tymbaliki z drobiu
  • Ryba po grecku
  • Sałatka jarzynowa, z tuńczyka, z pory i pieczarek, z kurczakiem
  • Pieczywo, pomidory, ogórki, pieczarki, papryka

DODATKOWO

  • Tort weselny i ciasto (4 rodzaje) w cenie
  • Kawa, herbata, napoje (bez ograniczeń)

Cena:
180 zł od osoby
(cena nie zawiera alkoholi oraz owoców)
Tort weselny oraz ciasto (4 rodzaje) w cenie
Dzieci do lat 3 – gratis
Dzieci do lat 7 – 50% ceny

Przedstawione menu jest tylko propozycją, możemy uwzględnić Państwa upodobania co do ulubionych potraw i charakteru uroczystości weselnej. Jesteśmy otwarci na propozycje z Państwa strony.

Serdecznie zapraszamy